logo
Potgond/Tuinaarde bestellen!

Jongerencomité herhaalt potgrondactie

Het jongerencomité heeft in 2015 en 2016 met groot succes potgrond en tuinaarde verkocht in Alblasserdam. Daarom willen we deze dit jaar opnieuw herhalen. Op zaterdagochtend 1 april 2017 hoopt er in Alblasserdam opnieuw huis-aan-huis potgrond en tuinaarde verkocht te worden door het Jongerencomité Woord en Daad Alblasserdam.

De prijzen van de zakken potgrond zijn €3.50 voor één zak en €10.00 voor drie zakken. De tuinaarde wordt verkocht voor €2.50 voor één zak en €7.00 voor drie zakken.

Dit jaar is het ook mogelijk om de potgrond/tuinaarde te bestellen.
De bestel mogelijkheden zijn:
Potgrond 40L €3.50
Tuinaarde 40L €2.50

De opbrengst van deze actie is dit jaar opnieuw bestemd voor een project in het Afrikaanse land Ethiopië. In dit land heerst op dit moment de ergste droogte in 50 jaar tijd, waar onder andere de (school)kinderen de dupe van zijn. Het geld dat wordt opgehaald met de potgrondactie wordt gebruikt om waterpompen, -putten en sanitaire faciliteiten van verschillende scholen te repareren en verbeteren.

Wij kunnen nog personen gebruiken die ons ondersteunen in de verkoop (leeftijd 15+) of die in het bezit zijn van een (grote) aanhangwagen of rijbewijs B of BE.
U kunt zich aanmelden via woordendaad@live.nl

Mogen wij ook dit jaar weer op uw steun rekenen?

Alvast onze hartelijke dank.
Comité Alblasserdam Woord en Daad.

Bestel hieronder uw potgrond en/of tuinaarde!


De bestelde potgrond en/of tuinaarde wordt vrijdag 31 maart tussen 12:00 en 18:00 bij u thuis bezorgt.

© Woord en Daad Alblasserdam